Utilize este identificador para referenciar este registo: http://hdl.handle.net/10400.1/2770
Título: ERP Systems in the hospitality industry: value creation and critical success factors
Autor: Azevedo, Paula Serdeira
Azevedo, Carlos
Romão, Mário
Palavras-chave: Information systems
Enterprise resource Planning (ERP)
Information integration
Hospitality industry
Data: Jul-2013
Editora: Instituto Politécnico da Guarda
Citação: Serdeira Azevedo, Azevedo, P.; Azevedo C. e Romão, M. (2013), “ERP (Enterprise Resource Planning) Systems in the hospitality industry: value creation and critical success factors”, Egitania Sciencia, nº 13, pp 5-18.
Resumo: The purpose of this paper is to highlight factors that may be considered critical to successful use of ERP (Enterprise Resource Planning) systems in the hospitality industry, in particular those that seem to be limiting a broader usage of these systems in this industry. The paper also contributes to the understanding of how ERP systems may create value to these industry´s businesses. This is done through a reference model, providing the framework to understand how the current vendor´s offer fits into the business needs of this industry.
Peer review: yes
URI: http://hdl.handle.net/10400.1/2770
ISSN: 1646-8848
Aparece nas colecções:ESG2-Artigos (em revistas ou actas indexadas)

Ficheiros deste registo:
Ficheiro Descrição TamanhoFormato 
Egitania Sciencia nº13.docx546,06 kBMicrosoft Word XMLVer/Abrir    Acesso Restrito. Solicitar cópia ao autor!


FacebookTwitterDeliciousLinkedInDiggGoogle BookmarksMySpace
Formato BibTex MendeleyEndnote 

Todos os registos no repositório estão protegidos por leis de copyright, com todos os direitos reservados.