Skip to main content
Português
English
Log In
Log in with CIÊNCIA-ID
Email address
Password
Log in
New user? Click here to register.
Have you forgotten your password?
Communities & Collections
Browse repository
Entities
Português
English
Log In
Log in with CIÊNCIA-ID
Email address
Password
Log in
New user? Click here to register.
Have you forgotten your password?
Home
III. Unidades de Investigação, Desenvolvimento e Outras
CEDS
CES3-Livros (ou partes, com ou sem arbitragem científica)
Browse by Subject
CES3-Livros (ou partes, com ou sem arbitragem científica)
Permanent URI for this collection
http://hdl.handle.net/10400.1/5620
Browse
Recent Submissions
By Issue Date
By Author
By Advisor
By Title
By Subject
By Resource type
By Contributor
By SDG
By FOS
Recent Submissions
By Issue Date
By Author
By Advisor
By Title
By Subject
By Resource type
By Contributor
By SDG
By FOS
Browsing CES3-Livros (ou partes, com ou sem arbitragem científica) by Subject "Métodos de confecção de alimentos"
Browse
All browse results
Now showing
1 - 1 of 1
Results Per Page
1
5
10
Sort Options
Ascending
Descending
Alimentação saudável, um guia para escolhas alimentares saudáveis e acertadas
Publication .
Edmundo, Sofia
;
Jardim, Conceição
;
Bôto, Joana Margarida
;
Braz, Nídia
Expand
Este guia contém orientações para escolhas alimentares saudáveis e acertadas. Apresenta informação sobre como planear refeições, escolher os alimentos e as suas técnicas de confecção culinária mais saudáveis.
Expand
2018-07
Book
Open access
Show more